OQILONA TURMUSH SHAROITINI YARATISHDA OILANING OʻRNI - Niyazova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada respublikamizda oilani mustahkamlash borasida olib borilayotgan islohotlar mazmuni, oilaning vazifalari va oqilona turmush tarzini shakllantirishda uning oʻrniga alohida eʼtibor qaratilgan.