ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВ АСОСИДА ТЕХНИКА ОЛИЙ ЎҚУВ ЮРТИ ТАЛАБАЛАРИНИ КАСБИЙ ФАОЛИЯТГА ТАЙЁРЛАШ - Явкочдиева, Дилафруз (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада инновацион ёндашув асосида техника олий ўқув юрти талабаларини касбий фаолиятга тайёрлаш методикаси тўғрисида ёритилган бўлиб, муаллиф томонидан муаллифлик патентига эга бўлган “Стаате” ва “Креатор” инновацион технологияларини техника олий ўқув юртларида мутахассислар тайёрлаш жараёнида ўқув фаолиятига қўллашга йўналтирилган усуллар ҳақида батафсил маълумот берилган.