MATBUOT VA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING RIVOJLANISHIDA SO‘Z ERKINLIGINING MINTAQAVIY-HUQUQIY ASOSLARI - Raxmatulloyev, Murodjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada Mustaqillikning dastlabki yillaridan hozirgi kungacha davlatimiz tomonidan ommaviy axborot vositalarini erkinlashtirish borasida amalga oshirib kelinayotgan islohotlarning mazmun va mohiyati, shuningdek bu borada qabul qilingan qaror va qonunlarda OAVlarga berilgan huquq va majburiyatlar haqida mulohazalar yuritiladi.