FIZIKA TAʼLIM MAZMUNINI TABAQALASHTIRISHNING OʻZIGA XOSLIGI - Batirov, Behzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada tabaqalashtirilgan taʼlimning afzalliklari va fizika darslarini tabaqalashgan yondashuvni tashkil etish haqida maʼlumot berilgan.