SOVET HOKIMIYATINING O‘ZBEKISTONDA YURITGAN ATEISTIK SIYOSATI VA XUDOSIZLAR JAMIYATI FAOLIYATI - Qalandarov, Hamza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada sovet hokimiyatining ateistik siyosati, Xudosizlar jamiyati faoliyati xususida fikr yuritiladi. Shuningdek ateistik targʻibot va uning oqibatlari, ishchilar va xotin-qizlar orasida dinsizlikni yoyish borasidagi sovet hukumatining siyosati koʻrib chiqiladi.