GLOBAL AXBOROTLASHUV TENDENSIYALARINING MILLIY VA MAʼNAVIY QADRIYATLARGA TAʼSIRI - Sayidova , Muhabbat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada bugungi globallashuv sharoitida axborot oqimining haddan tashqari ko‘p va turli- tumanligi jamiyatdagi texnologik o‘zgarishlar bilan birgalikda unga mos ravishda millatga, elatga xos bo‘lgan xususiyatlar ham jiddiy deformatsiyaga uchrayotganligi, milliy qadriyatlarga ham xavf solayotganligi va unga qarshi kurash usullari tahlil etiladi.