TASAVVUF TAʼLIMOTI VA UNING SAYFIDDIN BOXARZIY DUNYOQARASHIGA TAʼSIRI - Norova, Malika (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada tasavvuf taʼlimoti va uning Sayfiddin Boxarziy dunyoqarashiga taʼsiri tahlil qilingan.