OʻZBEKISTONDA ALISHER NAVOIY ASARLARIGA BOʻLGAN MUNOSABAT - Gulova, Anorgul (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Oʼzbekistonda Alisher Navoiy asarlariga boʻlgan munosabat tahlil qilingan.