INGLIZ TILIDA “POISON-ZAHAR” KONSEPTINING SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Baxramov, Xabibillo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqola ingliz tilida “poison-zaxar” semasiga ega boʻlgan soʻzlarning semantik xususiyatlarini tahlil qilishga bagʻishlangan boʻlib, unda ingliz tilidagi bunday leksemalarning axborot etkazishdagi roli va ularning stilistik xususiyatlari yoritilgan.