XX ASRNING BIRINCHI YARMIDA O‘ZBEKISTONNING SIYOSIY-IJTIMOIY VA IQTISODIY HOLATI - Norbekov, Ahmadjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada XX asrning birinchi yarmida O‘zbekistonning siyosiy-ijtimoiy va iqtisodiy holati yuzasidan vujudga kelgan muammolar hamda ularning yеchimlari haqida fikr yuritilgan.