MINTAQALARDA FARMATSEVTIKA SANOATINI RIVOJLANTIRISHNING ZARURIYATI - Baxriddinova, Yulduz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada mintaqalarda farmatsevtika sanoatini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, mintaqalarda farmaseftika sanoatini rivojlantirish yuzasidan ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.