ADABIYOTSHUNOSLIK SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH TAHLILI - Seytnazarova, Injayim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning adabiyotga ta’siri, xususan, T.Jumamuratovning she’riyati tahlil qilinadi. Telegram kanali metrikalari, jumladan, obunachilar o‘sishi va jalb etilishi o‘rganilib, raqamli integratsiya va uning o‘qish hamda yozishga ta’siri haqida ma’lumotlar beriladi.