TILNING NOMINATSIYA TIZIMIDA O‘ZLASHMA SO‘ZLAR - Axmedov, Anvar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqola hozirgi nemis tilida o‘zlashma so‘zlarning nominatsiya tizimida tutgan o‘rni, shuningdek leksikaning o‘zlashma so‘zlar orqali yangilanib va boyib borish jarayonini tadqiq etishga bag‘ishlangan.