MEDIA DISKURS EVOLUTSIYASI: RAQAMLI MAKONDA AN’ANAVIY SHAKLLARDAN MULTIMODAL NAMUNALARGACHA - Aminov, Farrux (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
An'anaviy mediadan raqamli mediaga o'tish nutqni yaratish, iste'mol qilish va tahlil qilish usullarini o'zgartirdi. Ushbu maqola an'anaviy va yangi media muhitida kuch, vakillik va ishtirok etish linzalari orqali media nutqini ko'rib chiqadi. Topilmalar shuni ko'rsatadiki, aloqa usullari rivojlangan bo'lsa-da, kuch dinamikasi va vakillik muammolari saqlanib qolmoqda.