O‘ZBEKISTONDA SANOAT TARMOQLARINING RIVOJLANISHIDA JANUBIY VILOYATLARNING O‘RNI (1924-1991-YILLAR) - Mamatqulov, Bekzod; Bozorov, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada 1924-1991-yillarda O‘zbekiston janubiy hududlari Qashqadaryo va Surxondaryo viloyatlarida sanoat tarmoqlarining rivojlanishi, og‘ir va yengil sanoat sohasidagi mazkur viloyatlarning o‘rni hamda ahamiyati ilmiy manbalar asosida tahlil etiladi.