MARKAZIY OSIYODA E-TIJORAT LOGISTIKASIDA IMKONIYATLAR VA QIYINCHILIKLAR - Komilov, Baxtiyorjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Markaziy Osiyo, о‘zining strategik joylashuvi, boy tabiiy resurslari va о‘sib borayotgan isteʼmolchilar bazasi bilan elektron tijorat sohasida katta imkoniyatlarga ega. Elektron tijorat, mintaqada iqtisodiy о‘sishni rag‘batlantirish va yangi ish о‘rinlarini yaratish uchun muhim vosita hisoblanadi. Biroq, elektron tijoratning muvaffaqiyati koʻp jihatdan logistika tizimining samaradorligiga bogʻliq. Ushbu maqolada Markaziy Osiyoda elektron tijorat logistikasi tahlil qilinadi, uning imkoniyatlari va muammolari koʻrib chiqiladi.