МИНТАҚАВИЙ ИҚТИСОДИЁТДА БАҲОЛАШ МEТОДИКАСИ ВА УНДА ЭКОНОМЕТРИК УСУЛЛАР - Саттаров, Абдисамат (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Мазкур мақолада минтақавий иқтисодиётда баҳолаш методикаси ва унда эконометрик усуллар ҳамда миқдорий усуллар: регрессия таҳлили, индекс таҳлили, вақт кетма-кетлиги; сифатли усуллари: тизим таҳлили, сценарийни режалаштириш, эксперт баҳолари усуллари таҳлил қилинган.