ABULHASAN BAXMANYOR SHAXSIYATI VA MAʼNAVIY MEROSI - Ro‘ziyev, Maqsud (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola falsafa tarixida oʻziga xos oʻringa ega, betakror shaxsiyat Abulhasan Baxmanyor shaxsiyati va maʼnaviy merosi tahliliga qaratilgan.