SHARQSHUNOS A.L.KUNNING XIVA XONLIGI ARXIV HUJJATLARINI SAQLASH VA TADQIQ QILISHDAGI XIZMATLARI - Matkarimova, Sadoqat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Rossiyalik sharqshunos A.L.Kunning Xivaga qilingan 1873-yildagi yurishda xonlik arxiv hujjatlarini saqlash, tahlil qilishdagi fidoyiligi tadqiq qilinadi. Shuningdek, ushbu manbalarning Xorazm tarixini oʻrganishdagi katta ahamiyati borligi ham tahlil etilgan.