ZOMIN TUMANINING XX ASRNING 80-YILLARIDAGI IJTIMOIY, IQTISODIY VA MADANIY HAYOTI - To‘ychiyeva, Dilnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada XX asrning 80-yillarida Zomin tumanida kechgan ijtimoiy, iqtisodiy va madaniy sohalardagi jarayonlar koʻlami yoritilgan. Shuningdek, Sovet tuzumi davrida tuman aholisining turmush tarzi, ularning ijtimoiy holati, madaniy yoʻnalishlardagi ishtiroki haqida ham maʼlumotlar keltirilgan.