ХХ ASRNING BIRINCHI YARMIDA TOSHKENTDAGI QOZOQLAR TARIXIDAN - Bekbayev, Bekjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolamizda qardosh qozoq xalqi haqida, Markaziy Osiyo xalqlari etnik yaqinligi, madaniyati haqida qisqacha maʼlumotlar va Toshkentdagi qozoq institutining tashkil etilishi, institutdagi taʼlim jarayoni haqida maʼlumot beriladi.