JANUBIY OQCHADARYO HUDUDIDA KECHGAN ETNIK JARAYONLAR TARIXI SAHIFASIGA DOIR BAʼZI CHIZGILAR - Salayev, Umrbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada Janubiy Oqchadaryo hududida neolit davrida etnik jarayonlar tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada Janubiy Oqchadaryo hududida neolit davrida kechgan etnik jarayonlar, ushbu jarayondagi olimlarning fikrlarini yoritish nazarga olingan.