ICHKI SAVDO QO‘QON XONLIGI IQTISODIY TARAQQIYOTINING MUHIM OMILLARIDAN BIRI (1701-1876) - Turdiyeva, Mohinur (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Qoʻqon xonligining iqtisodiy hayotida ichki savdoning muhim roli, asosiy savdo va tijorat markazlari, bozorlar, karvonsaroylar, narx-navo, dallollik, hunarmandchilik, dehqonchilik, chorvachilik mahsulotlari savdosi haqida, Shuningdek, xonlikning yirik iqtisodiy markazlarga aylangan shaharlari va bozorlardagi muhit haqida maʼlumotlar keltirilgan.