MAHSULOT TANNARXIGA KIRITILADIGAN XARAJATLAR HISOBINI TAKOMILLASHTIRISH - Djumanov, Saitmurod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada xoʻjalik yurituvchi subyektlarda ishlab chiqarish xarajatlari va mahsulot tannarxini kalkulyatsiya qilish masalalari hamda ishlab chiqarish xarajatlarining tayyor mahsulotlar qiymatida oʻzining ifodasini topishi, mahsulot tannarxiga kiritiladigan xarajatlar hisobini yanada takomillashtirish masalalari koʻrib chiqiladi.