DAVLAT SEKTORIDA AUDITNI RAQAMLASHTIRISH MASALALARI - Yariyev, Sherzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasida davlat sektorida auditni raqamlashtirishning xususiyatlari va xalqaro tajribadan foydalanishning nazariy masalalari yoritilgan.