FOROBIY ASARLARIDA ADOLAT VA MAʼNAVIY YUKSALISH MUAMMOLARI - Nosirxoʻjayeva, Gulnora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada Al-Forobiy asarlaridagi adolat va maʼnaviy kamolot muammolari tahlil qilingan. Xususan, ijtimoiy, axloqiy va falsafiy gʻoyalari orqali insonlar orasidagi adolatli munosabatlar, aql-farosat va maʼnaviy rivojlanishga qaratilgan fikrlari koʻrib chiqiladi.