ЕТИМ БОЛАЛАР ВА ОТА-ОНА ҚАРМОҒИДАН МАҲРУМ БЎЛГАН БОЛАЛАРГА ДОИР МАЪЛУМОТЛАРНИ СИР САҚЛАШНИНГ ҲУҚУҚИЙ МУАММОЛАРИ - Икрамов , Шерзод (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада Миллий гвардия ҳамда васийлик ва ҳомийлик органлари томонидан етим болалар ва ота она қарамоғидан маҳрум бўлган болаларни фарзандликка олиниши, васийлик, ҳомийлик белгиланиши ёки тутинган оилага беришда шахсий маълумотларни сир сақланишига оид масалаларнинг амалий жиҳатлари тадқиқ этилган.