RAHBAR AXLOQIY-ESTETIK KAMOLOTINING SHAKLLANISH JARAYONLARI VA ASOSIY KOMPONENTLARI - Ibragimova, Zulayxo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada rahbar axloqiy-estetik kamolotining shakllanishiga oid allomalarning fikrlari va asosiy komponentlari falsafiy tahlil qilingan va rahbar qiyofasini shakllanishida axloqning oʻziga xos ahamiyati ochib berilgan.