TERMINOLOGIYANING OʻZBEK VA XORIJIY TILSHUNOSLAR TOMONIDAN OʻRGANILISHI - Ibodullayeva, Dinora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola tilshunoslikdagi jahon va oʻzbek terminologiyasining tilshunoslikda oʻrganilish tadqiqiga bagʻishlangan boʻlib, unda jahon va oʻzbek tilshunoslarining terminologiya sohasida olib borgan ishlari va izlanishlari, tilshunoslar haqida maʼlumot berish maqsad qilib olindi.