SUD JARAYONIDA OLIB BORILADIGAN NUTQ FAOLIYATI MAHSULOTLARINING SUD-TIBBIY VA LINGVISTIK EKSPERTIZA TEKSHIRUVI - Otajonova, Dildor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada lingvistik va sud ekspertizalarining tilshunoslikdagi ahamiyati, shuningdek, ularni amalga oshirilish mexanizmi xususida nazariy fikrlar tahlili hamda undan olinadigan natijalarning zarurati yoritib berilgan.