TILLARNING FONOLOGIK VA MORFOLOGIK O‘ZARO TA’SIRI - Xasanov, Mahmud (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu tadqiqot ingliz, oʻzbek va rus tillarida fonologik va morfologik tizimlarning oʻzaro bogʻliqligini qiyosiy tahlil qiladi. Unda asosiy morfonologik oʻzgarishlar koʻrib chiqilib, tillardagi umumiy strategiyalar va oʻziga xos xususiyatlar ochib beriladi.