TALABALARNI MADANIYATLARARO KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR - Tleumuratova, Abadan (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqola talabalarning madaniyatlararo kommunikativ kompetentsiyasini rivojlantirishda multimediadan foydalanishning pedagogik jihatlariga bag'ishlangan. Unda o‘quv jarayoniga multimedia texnologiyalarini joriy etishning nazariy va amaliy yondashuvlari hamda ularning o‘quvchilarning muloqot qobiliyatlari va madaniy ongini rivojlantirishga ta’siri ko‘rib chiqiladi.