YOSHLAR JAMOAT TASHKILOTLARIDA IJTIMOIY KAPITALNI SHAKLLANTIRISHNING ILGʻOR XORIJIY MODELLARI - Isoqov, Murod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada yoshlar jamoat tashkilotlarida ijtimoiy kapitalni shakllantirishning ilgʻor xorijiy modellari tahlil etilgan. Taʼkidlanishicha, Amerika Qoʻshma Shtatlari, Sharqiy Osiyo va Yevropa Ittifoqining boshqa mamlakatlarining ijtimoiy kapitalni shakllantirish modellari yoshlar oʻrtasida ijtimoiy kapitalni rivojlantirishga intilayotgan boshqa mamlakatlar uchun qimmatli namuna boʻlib xizmat qiladi va uni mahalliy sharoitlarga moslashtirish mumkin.