AKADEMIK QALAMTASVIR MASHGʻULOTLARIDA TALABALARGA INSON PORTRETINI ISHLASH METODIKASI - Raxmonberdiyeva, Oygul (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Rasm chizish jarayonida rassom qalam vositasida bir qator murakkab vazifalarni bajarish qonuniyatlari. Akademik qalamtasvirda inson portretini chizishda nazariy va amaliy bilimlari portret janri haqida umumiy maʼlumotlar berib o‘tilgan.