SANOAT SOHASIDA XALQARO HAMKORLIK MUNOSABATLAR TARIXINING OʻRGANILISHI: TAHLIL VA NATIJALAR (1991-2018-YILLAR) - Esonova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada 1991-2018-yillarda Osiyo mamlakatlari bilan sanoat sohasidagi hamkorligi va uning natijalari xususida fikr yuritiladi. Oʻzbekistonning Yaponiya, Janubiy Koreya va Malayziya kabi davlatlar bilan olib borgan iqtisodiy hamkorligiga doir maʼlumotlar umumlashtiriladi.