OʻZBEKISTON POCHTA BOZORIDA XUSUSIY POCHTA KORXONALARINING TUTGAN OʻRNI (BTS, DMS, EMU POCHTALARI MISOLIDA) - Palvanbayev, Umidbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada pochta aloqasi xizmatlarini rivojlantirishda mamlakatimizda faoliyat olib borayotgan xususiy pochta korxonalari faoliyati oʻrganilgan va tahlil qilingan boʻlib, bu oʻrganishlar natijasida Oʻzbekiston pochta aloqa xizmatlari bozorida xususiy korxonalar erishayotgan yutuqlari va ularning faoliyatida yuzaga kelayotgan qiyinchiliklar tahlil qilingan va bu masalalar boʻyicha takliflar ishlab chiqilgan.