OʻZBEK TILIDA SOʻZLASHUVCHILARGA ITALYAN TILINI OʻRGATISHDAGI MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Najmidinova , Nafisa (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Oliy taʼlim muassasalarida italyan tilini chet tili sifatida oʻrganishda oʻzbek-zabon talabalar koʻp uchraydigan muammolar va ularning yechimlari oʻrganib chiqilgan ushbu maqolada, italyan tilining grammatik va fonetik xususiyatlari o‘zbek tiliga nisbatan tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada bu muammolarni bartaraf etish yoʻllari, ularni tushunish, yoki oʻz ona tiliga moslashtirish kabi yechimlar keltirilgan.