VENCHUR KAPITAL INDUSTRIYASI ELITASI - Kayumova, Asalya (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu tadqiqot venchur kapitali bozorida elita klublari mavjudligini koʻrsatadi, ammo ularning hajmi va tarkibi boʻyicha standartlar mavjud emas. Ushbu maqola elita guruhlarini oʻrganish uchun k-mohiyat algoritmini ochib beradi. Ushbu tadqiqotlarga koʻra, biz elita klublari nisbatan yuqori barqarorlikni namoish etishini aniqladik.