O‘ZBEKISTONDA PROFESSIONAL TA’LIM BOSQICHIDA DUAL TA’LIM SHAKLINING JORIY QILINISHI TARIXI - Yuldashev, Ulugbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada O‘zbekistonda ta’lim sohasida 2017-yildan keyingi davrda amalga oshirilgan eng muhim o‘zgarishlardan biri bo‘lgan professional ta’lim bosqichi islohotlari tahlil qilingan. Professional ta’lim bosqichida xoriiy tajribaning eng muhim yutuqlaridan biri bo‘lgan dual ta’lim shaklining joriy etilishi tarixi rasmiy va arxiv hujjatlari, davriy matbuot materiallari asosida tahlil etilgan.