MIRZACHOʻLNING ETNOEKOLOGIK MUAMMOLARI - Xakimov, Ravshan (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Sovetlar davrida Mirzachoʻlning oʻzlashtirilishi va undagi tarixiy-demografik jarayonlar, shuningdek etnoekologik muammolari tahlil qilingan va unga tavsiflar berilgan.