HARBIY DISKURSDA BUYRUQNING VOQELANISHI - Abdusalomov, Firuz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola harbiy diskursda buyruq maylining ifodalanishi, buyruq gaplarning tuzilishi, turlari va xususiyatlarini tahlil qilish hamda harbiylar diskursining institutsional nutq sifatidagi rolini tadqiq qilishga bagʻishlangan.