ON THE ISSUE OF FURTHER IMPLEMENTATION OF INTERNATIONAL STANDARDS OF JUSTICE AT THE PRE-TRIAL STAGE INTO THE CRIMINAL PROCEDURE LEGISLATION OF THE REPUBLIC OF UZBEKISTAN - Ibragimova, Sabina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasi jinoyat – protsessual qonunchiligiga yangi protsessual shaxs-tergov sudyasini kiritish va shu munosabat bilan jinoyat protsessining sudgacha boʻlgan bosqichida shaxs huquq va yerkinliklarini himoya qilishni kuchaytirish bilan bogʻliq masalalar, shu jumladan munozarali masalalar muhokama qilinadi.