TALABALARNING YOZUV KOMPETENSIYASINI TAKOMILLASHTIRISH UCHUN WIKI-TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Nuriddinova , Madina; Nuriddinov, Muxriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola oliy taʼlimda wiki-texnologiyalarning talabalarning yozish kompetensiyasini oshirishdagi samaradorligini oʻrganadi. Nazariy tahlil va empirik tadqiqot orqali, ushbu tadqiqot hamkorlikdagi wiki-asosli yozish faoliyatlari qanday qilib tengdoshlar fikr-mulohazasi, qayta koʻrib chiqish jarayonlari va tanqidiy fikrlash koʻnikmalarini rivojlantirishini oʻrganadi. Natijalar talabalarning yozish sifati, tashkil etish, grammatik aniqlik va leksik xilma-xillikda sezilarli yaxshilanishlarni koʻrsatadi.