RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING BOSHLANGʻICH SINFLAR MATEMATIKA TAʼLIMIDA QOʻLLANILISHI IMKONIYATLARI - Nasriddinova, Hulkar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning boshlangʻich sinflar matematika taʼlimida qoʻllanilishi imkoniyatlari, shu bilan bir qatorda boshlangʻich sinf oʻquvchilari matematik masalalarni hal qilish uchun foydalanishi mumkin boʻlgan interaktiv platformalar xususida soʻz yuritilgan.