1-SINF ONA TILI DARSLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FОYDALANISHNING INTENSIVLIGINI TAʼMINLASH METODIKASI - Nasriddinova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada 1-sinf ona tili darslarida innovatsion texnologiyalardan foydalanishning intensivligini taʼminlash hamda intensiv oʻqitish metodlarining afzalliklari va mavjud holati toʻgʻrisida soʻz boradi.