MERONIMLARNING GRAMMATIK VA STRUKTURAVIY XUSUSIYATLARI - Rahmonova, Surayyo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada meronimlar borasidagi qarashlar, ularning grammatik va strukturaviy jihatlari, ularning mavzuli tavsiflanishi borasida soʻz yuritilgan.