OILA BARQARORLIGINI TAʼMINLASHDA MODDIY VA MAʼNAVIY OMILLARNING FALSAFIY TAHLILI - Komilov, Roʻzi (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada farovon oila tushunchasining nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Moddiy va maʼnaviy barqarorlik oila mustahkamligi va jamiyat taraqqiyotidagi asosiy omillar sifatida koʻrib chiqilgan. Oila farovonligining ijtimoiy-falsafiy jihatlari, uning iqtisodiy barqarorlik bilan bogʻliqligi hamda maʼnaviy qadriyatlarning roliga alohida eʼtibor qaratilgan. Shuningdek, raqamli inqilob sharoitida oilaning farovonlik darajasiga taʼsir etuvchi omillar tahlil qilingan.