ИНВЕСТИЦИОН ҚАРОРЛАР ҚАБУЛ ҚИЛИШДА МОЛИЯВИЙ ҲИСОБОТЛАРНИНГ ЎРНИ - Зиёдинова , Нилуфар (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада инвестиция қарорларини қабул қилишда молиявий ҳисоботларнинг аҳамияти муҳокама қилинади. Молиявий ҳисоботлар инвесторлар компаниянинг молиявий соғлиғи ва фаолиятини баҳолаш учун фойдаланиши мумкин бўлган муҳим маълумотларни тақдим етади. Мақолада, шунингдек, молиявий ҳисоботнинг чекловлари таъкидланади ва тўғри инвестиция қарорларини қабул қилиш учун ушбу чекловларни бартараф этиш йўллари таклиф этилади.