TADBIRKORLIK FAOLIYATINI MOLIYALASHTIRISH TURLARI TUSHUNCHASI VA TASNIFI MASALASI - Adik, Li (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada MDH mamlakatlari va xorijiy mamlakatlar olimlarining “moliyalashtirish” va “tadbirkorlik faoliyatini moliyalashtirish” tushunchalari bo‘yicha olib borgan tadqiqotlaridagi mavjud ilmiy ta'limotlarning tahlili keltirilgan. Tadbirkorlik faoliyatini moliyalashtirish turlari ichki va tashqi moliyalashtirish uchun pul mablag‘lari bilan ta’minlash manbalariga qarab tasniflandi.