FUQAROSIZLIKKA QARSHI MUROSASIZLIK: HUQUQIY CHORALARNING NAZARIY VA AMALIY JIHATLARI - Abdurashidova, Zarina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada muallif fuqarosizlik sabablari, uning oqibatlari va unga barham berish chora-tadbirlariga oid ayrim mulohazalarni ilgari surgan. Fuqarosizlik muammosini hal etish boʻyicha chora-tadbirlarning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Tadqiqot asosida fuqarosizlikka barham berish boʻyicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.